Početak proljetnog ciklusa edukacijsko – kuharskih radionica 2019.
Uz podršku Istarske županije te uz suradnju s partnerima projekta, tijekom veljače, ožujka i travnja, u didaktičkoj kuhinji održavat će se proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica 2019. godine.
U didaktičkoj kuhinji Edukacijsko gastronomskog centra Istre, provode se edukacijsko-kuharske radionice kojima je svrha kontinuirana edukacija ljudskih potencijala ugostiteljsko - turističkog sektora. Uspješno je provedeno šest ciklusa radionica u periodu od 2015. godine do danas, koja sveukupno broje 1088 kuhara, ugostitelja i hotelijera u 102 kuharske radionice.
Nakon uspješne 2018. godine, prepune raznovrsnih kuharskih tema, koje su polučile odlične rezultate, u ovogodišnjem proljetnom ciklusu najveći naglasak stavljen je upravo na valorizaciju lokalnih proizvoda putem kreativne gastronomije.
Pročitajte članak o najavi proljetnog ciklusa edukacijsko-kuharskih radionica 2019. godine objavljen od strane portala Agrobiz u nastavku.