Jeffrey Vella i skandinavski chefovi novi su predavači u jesenskom ciklusu AZRRI-jevih radionica
Sa svrhom kontinuirane edukacije ljudskih potencijala ugostiteljsko - turističkog sektora, uskoro započinje jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica, koje će se održavati tijekom mjeseca listopada, studenog i prosinca 2019. godine.
U četiri godine, radionice koje organizira AZRRI - Agencija za ruralni razvoj Istre postale su najjača organizirana profesionalna edukacija u hrvatskoj restoranskoj industriji i kroz njih je prošlo više od 1250 kuhara, ugostitelja i hotelijera, iz cijele Hrvatske. Ideja svih 115 dosad održanih radionica bila je promocija lokalnih istarskih proizvođača, sastojaka i gastronomije kroz masterclassove koje drže najbolji hrvatski chefovi i gosti iz inozemstva poput sjajnog Emanuelea Scarella čiji restoran Agli Amici u Udinama ima dvije Michelinove zvjezdice.
Iz godine u godinu interes polaznika i predavača se povećava, tako da AZRRI ove godine jesenski ciklusu radionica otvara s pojačanim programom i izvrsnim novim predavačima. U AZRRI-jev program ulaze Jeffrey Vella, executive chef rovinjskog Grand Parka, Maltežanin koji je u mandatima u Esplanadi i dubrovačkom 360 by Jeffrey Vella uveo nove standarde u hrvatske restorane, i Norvežani Daniel Rosvold i Robert Elias Rydland iz restorana Gamle Raadshus u Oslu. Program i ove godine nose redoviti predavači Rober Perić, David Skoko, Fabricio Vežnaver, Deni Srdoč i drugi.
Pročitajte cijeli članak u svezi najave jesenskog ciklusa kuharskih radionica 2019. godine objavljen na portalu Kult Plave Kamenice u nastavku.
Poveznica