2024 - Jesenski ciklus
David Skoko - Jela od glavonošaca na kreativan način s no waste konceptom
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
25.11.2024. - 25.11.2024. | - | Prijave završene |
Danas se mnogo priča o no waste i zero waste pristupu te važnosti maksimalne iskoristivosti namirnica, no malo je onih koji doista vladaju tom materijom, osobito u profesionalnim kuhinjama. Naravno, pristup maksimalnoj iskoristivosti namirnica znatno se razlikuje u profesionalnim kuhinjama u usporedbi s privatnim kućanstvima. David Skoko posvetit će jednu radionicu ovoj temi, pokazujući kako pripremiti kreativna jela od glavonožaca uz maksimalno iskorištavanje namirnica. Takva praksa nije samo ekološki osviještena i održiva, već donosi i značajne financijske uštede, što je od velike važnosti u profesionalnom ugostiteljstvu. Ovo je jedinstvena prilika za učenje od stručnjaka s bogatim iskustvom, stoga ne propustite ovu rijetku priliku za stjecanje novih znanja i vještina.
Cijena: 120,00 EUR za polaznike iz Istre i 240,00 EUR za polaznike izvan Istr
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|