Nove gastronomske vrijednosti mesa divljači iz Istre

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
12.04.2021. - 12.04.2021. 12 Prijave završene
Nove gastronomske vrijednosti mesa divljači iz Istre

Meso divljači iz Istre nepravedno je zanemarena namirnica koja je u povijesti bila više ili manje zastupljena te se u skladu s time u većem ili manjem omjeru konzumirala. Specifičnost mesa divljači jest ta da je prije svega bogatije proteinima i mineralima od ostalih komercijalnih vrsta mesa te se danas uglavnom priprema kao šugo odnosno gulaš. Stručni kuharski dvojac, executive chef Robert Perić i predavač kuharstva chef Igor Ciceran, u proljetnom ciklusu po prvi puta će zajedno obraditi temu mesa divljači iz Istre te predstaviti mogućnosti dodatne gastronomske vrijednosti kroz raznolike vrste jela. Polaznicima će biti prezentirane različite anatomske pozicije mesa divljači, koje će potom korištenjem više vrsta kuharskih tehnika biti termički obrađeno i kroz jela predstavljeno u potpuno drukčijem izdanju. Ova radionica ima za cilj kuharima polaznicima biti inspiracija da u vlastite ugostiteljske objekte meso divljači predstave na sebi svojstven način te upotpune svoje jelovnike.

U slučaju popunjenja prvog termina, predviđen je dodatan termin - 26.04.2021.

Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn

 

Robert Perić

Robert Perić

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite