2020 - Jesenski ciklus

Visoka gastronomija i sezonske namirnice by Jeffrey Vella

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
07.10.2020. - 07.10.2020. 12 Prijave završene
Visoka gastronomija i sezonske namirnice by Jeffrey Vella

Izazvavši veliku zainteresiranost vlastitim viđenjem i interpretacijom istarske kuhinje u jesenskom ciklusu 2019. godine, chef Jeffrey Vella će u jesenskom ciklusu održati radionicu pod tematikom visoke gastronomije bazirane na lokalnim istarskim proizvodima. Chef Jeffrey Vella u svijetu gastronomije i kulinarstva poznatiji kao dizajner hrane urođene nadarenosti, kojemu je glavna misija korištenje lokalnih namirnica u gastronomiji gdje užitak u hrani uključuje sva osjetila. Veći dio svojeg radnog iskustva proveo je u inozemstvu, te u Hrvatskoj započinje s radom u hotelu Esplanade, potom prelazi u restoran 360 Dubrovnik, Barbieri's (Zagreb), bistro i wine bar Oranž Streets (Zagreb)  te nastavlja u mnogim drugim restoranima i naposljetku chef Jeffrey postaje kulinarski savjetnik Maistre. Radionica u jesenskom ciklusu predstavlja nadogradnju na prošlogodišnju radionicu, gdje će chef Jeffrey Vella u više sljedova jela koristiti lokalne sezonske namirnice te prikazati pravilno korištenje tako da se svakim jelom prepriča osebujna priča.

Cijena radionice po osobi: 1.800,00 kn

Jeffrey Vella

Jeffrey Vella

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite