2021 - Jesenski ciklus
Napredna pekarska radionica
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
18.11.2021. - 18.11.2021. | 12 | Prijave završene |
Održavši radionicu na tematiku kruha kao neodvojivog dijela jelovnika vrhunskih restorana, koji često biva nezasluženo zanemaren, chef Robert Perić pružio je polaznicima znanja u svezi prijeko potrebne teme za edukaciju. Nakon što je u prethodna dva ciklusa održao radionice koje su bile izuzetno dobro prihvaćene od strane polaznika, u ovogodišnjem jesenskom ciklusu održat će naprednu pekarsku radionicu. Kao i prethodna radionica izrade kruha, i ova napredna inicirana je upravo od strane chefa Roberta Perića. Važna komponenta platforme za valorizaciju istarske gastronomije jest chef Robert, koji će na ovoj 10-satnoj radionici pripremati različite tipove kruha sa i bez kvasaca, s „lievito madre“, od različitih vrsta brašna i za sve prigode. Maestro Choccolatier te executive chef LF Cateringa, Robert Perić svojim polaznicima prikazat će da u današnje vrijeme kvalitetan i raznolik kruh neizostavan je dio ponude vrhunskih restorana i hotela, dok se korištenjem lokalnih brašna potiče kvaliteta i održivost.
Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|