2021 - Jesenski ciklus

Gastronomija Michelinove zvjezdice

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
04.11.2021. - 04.11.2021. 12 Prijave završene
Gastronomija Michelinove zvjezdice
Deni Srdoč

Deni Srdoč

Predavač

Chef restorana Nebo u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa Deni Srdoč, poznati kao najmlađi Michelinov kuhar u Hrvatskoj, u jesenskom ciklusu vodit će radionicu na kojoj će predstaviti upravo sebe i svoj sofisticirani pristup gastronomiji baziranoj na kvalitetnim sezonskim namirnicama. U svom kuharskom zanatu vrlo rano je spoznao kako su tradicija i lokalne namirnice jedan od glavnih temelja gastronomije te se to očituje u njegovu radu koji je prepoznat i nagrađen Michelinovim zvjezdicama u dva restorana. Njegov trud i rad u restoranu Draga Di Lovrana nagrađen je Michelinovom zvjezdicom te to ga je motiviralo i nadahnulo da svoja stečena znanja koristi u drugom ugostiteljskom objektu, restoranu Nebo, koji je također nagrađen. Elegancija kuhanja, moderne tehnike, lokalni poljoprivredno-prehrambeni proizvodi i velika doza kreativnosti, sve to odlikuje gastronomiju Denia Srdoča, koja bez konstantne i kontinuirane edukacije ne bi bila jednaka. Polaznici ove radionice dobiti će u uvid u gastronomiju rigoroznih Michelinovih zvjezdica no chef Deni Srdoč će im ovom edukacijom prikazati kako je upravo poznavanje namirnica ključno za kreiranje vrhunskih jela.

Kratki tečajevi poznavanja noževa
U jesenskom ciklusu za polaznike svih kuharskih radionica (osim slastičarskih) bit će organizirana polusatna edukacija na temu njege i održavanja noževa i to pod vodstvom vrhunskog poznavatelja noževa, Dragana Staničića. Cilj ovog tečaja jest edukacija polaznika u svezi poznavanja noževa po obliku i namjeni, izboru kvalitetnih noževa, usporedbe japanskih i europskih noževa te slične teme. Prezentacija će se odvijati na početku kuharskih radionica.  

Cijena radionice po osobi: 1.600,00 kn

 

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite