2022 - Proljetni ciklus
Istrian urban food
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
12.04.2022. - 12.04.2022. | 12 | Prijave završene |
11.04.2022. - 11.04.2022. | 12 | Prijave završene |
Jednostavna i kreativna jela sezonskog karaktera namijenjena ugostiteljskim objektima kao što su bistro, fast food i slično, tematika su ove zanimljive radionice, koju će chef David Skoko održati u ovogodišnjem proljetnom ciklusu. Poseban naglasak bit će na valorizaciji lokalnih namirnica i reinterpretaciji tradicionalnih recepata istarske kuhinje, tako da se modernijim i jednostavnijim pristupom jelima predstave lokalne sirovine uz nezaobilazan pečat istarskih tradicionalnih okusa. Ova radionica polaznicima će pružiti ideje i nove smjerove za kreiranje autentičnih urbanih jela, koja će ih istaknuti upravo po svježini namirnica i kombinacijama okusa. Upravo zbog svojeg širokog spektra znanja, posvećenosti ribljoj i morskoj tematici te iskorištavanju potencijala pojedinih namirnica, chef David Skoko će ovom radionicom unijeti osvježenje u proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica.
Cijena radionice po osobi: 1.400,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|