2022 - Proljetni ciklus

Istrian urban food

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
12.04.2022. - 12.04.2022. 12 Prijave završene
11.04.2022. - 11.04.2022. 12 Prijave završene
Istrian urban food

Jednostavna i kreativna jela sezonskog karaktera namijenjena ugostiteljskim objektima kao što su bistro, fast food i slično, tematika su ove zanimljive radionice, koju će chef David Skoko održati u ovogodišnjem proljetnom ciklusu. Poseban naglasak bit će na valorizaciji lokalnih namirnica i reinterpretaciji tradicionalnih recepata istarske kuhinje, tako da se modernijim i jednostavnijim pristupom jelima predstave lokalne sirovine uz nezaobilazan pečat istarskih tradicionalnih okusa.  Ova radionica polaznicima će pružiti ideje i nove smjerove za kreiranje autentičnih urbanih jela, koja će ih istaknuti upravo po svježini namirnica i kombinacijama okusa. Upravo zbog svojeg širokog spektra znanja, posvećenosti ribljoj i morskoj tematici te iskorištavanju potencijala pojedinih namirnica, chef David Skoko će ovom radionicom unijeti osvježenje u proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica.

Cijena radionice po osobi: 1.400,00 kn

 

David Skoko

David Skoko

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite