2020 - Jesenski ciklus

Jela na bazi lokalne ribe u plažnim objektima

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
13.10.2020. - 13.10.2020. 12 Prijave završene
14.10.2020. - 14.10.2020. 12 Prijave završene
Jela na bazi lokalne ribe u plažnim objektima

Renomirani istarski chef i dugogodišnji predavač Edukacijsko gastronomskog centra Istre, koji u svojem djelovanju itekako sudjeluje u promicanju i valorizaciji lokalnih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, u jesenskom ciklusu edukacijsko-kuharskih radionica obrađivat će temu iskorištavanja lokalne ribe te njezino korištenje u jelima specifičnim upravo za plažne objekte. Kako pripremiti gastronomski vrijedna jela od lokalne ribe, da se jednostavno pripremaju, da budu zanimljiva za goste, da se riba maksimalno iskoristi te da ne budu cjenovno preskupa. Sve su to pretpostavke za realizaciju ove vrhunske kuharske radionice koja je u naravi mješavina urban street fooda i tradicionalnih jela Istre. Osnovna ideja je motivirati ugostitelje jednostavnih objekata kako bi upotpunili svoju ponudu na jedinstven i kreativan način te od lokalne ribe i ostalih morskih plodova svojim gostima ponudili inovativna i jednostavna jela.

Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn

David Skoko

David Skoko

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite