2022 - Proljetni ciklus

Lokalne namirnice u službi japanske kuhinje

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
05.04.2022. - 05.04.2022. 12 Prijave završene
Lokalne namirnice u službi japanske kuhinje

Japanska kuhinja nadaleko je poznata u cijelom svijetu a od prije nekoliko godine posebno se predstavlja u restoranu Matsunoki na Malom Lošinju. Japansku kuhinju može se opisati kao prirodnu i harmoničnu, uz veliko poštovanje prema namirnici i prema samoj pripremi jela. Opisuje se kao jednu od najzdravijih gastronomija zbog malog udjela masnoće i energije, a velikog udjela vlaknastih namirnica. Upravo je to model kojeg baštini chef Saša Pribičević, koristeći mnogo lokalnih sirovina iz sjevernog Jadranskog mora te drugih tradicionalnih namirnica upakiranih u vrhunske okuse i mirise japanske kuhinje. U proljetnom ciklusu chef Saša Pribičević predstavit će svoje jedinstveno znanje u pripremi i služenju japanske gastronomije. Ovom radionicom polaznici će se upoznati s filozofijom rada chefa Saše te mogućnostima koje pruža japanska kuhinja. Njegova želja za učenjem i napredovanjem te upornost doveli su ga do današnjeg statusa, gdje u jedinom japanskom restoranu na otocima Jadrana, koristi lokalne sirovine i sastojke te ih uklapa u japanske i druge azijske formate.

Cijena radionice po osobi: 1.400,00 kn

Saša Pribičević

Saša Pribičević

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite