2022 - Proljetni ciklus

Kreativna gastronomija by Hrvoje Kroflin

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
30.03.2022. - 30.03.2022. 12 Prijave završene
20.04.2022. - 20.04.2022. 12 Prijave završene
Kreativna gastronomija by Hrvoje Kroflin

U kuhinju je kročio sa samo 16 godina, okružen ponajboljim chefovima izbrusio je svoj talent te je već s 19 godina postao voditeljem restorana. Slovio je za najmlađu kuharsku senzaciju, no to ga nije ponukalo u njegovim planovima te je narednih desetak godina radio na svojem usavršavanju, ujedno stažirao po vrhunskim talijanskim restoranima u Londonu. Chef Hrvoje Krofiln svoja znanja primjenjuje na sezonskim namirnicama ali i domaćim tradicionalnim jelima, kojima dodaje svoj štih i poseban šarm. Chef Hrvoje vodi jedan od najuglednijih hrvatskih restorana ManO2, gdje stvara svoje autorske kreacije. U didaktičku kuhinju Edukacijsko gastronomskog centra, chef Hrvoje će po prvi puta kročiti, gdje će održati radionicu kreativne gastronomije. Polaznicima radionice predstavit će svoju filozofiju rada te podijeliti načine osmišljavanja inovativnih, oku primamljivih, nepcu očaravajućih jela, baziranih isključivo na sezonskim i vrhunskim namirnicama. Zbog svoje sposobnosti kreiranja jela kojima iskorištava puni potencijal pojedine namirnice, chef Hrvoje stvara neočekivane okuse i intenzivne teksture. Upravo ovom radionicom kreativne gastronomije želimo otvoriti novi vidike kuharima i vlasnicima različitih ugostiteljskih objekata, kako bi oni bili u mogućnosti samostalno istraživati granice pojedinih namirnica.

Cijena radionice po osobi: 1.500,00 kn

Hrvoje Kroflin

Hrvoje Kroflin

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite