2022 - Proljetni ciklus

Jednostavna slana jela za zajutrak

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
28.03.2022. - 28.03.2022. 12 Prijave završene
Jednostavna slana jela za zajutrak

Chef Robert Perić, na ovoj radionici bavit će se pripremom jednostavnih slanih jela temeljenih na lokalnim namirnicama, koja su proizašla iz tradicionalne istarske kuhinje, predstavljena na moderan i kreativan način. Važnost jutarnjeg objeda, slanog i slatkog, opisana je u svim publikacijama te promovirana od svih nutricionista. Zajutrak je obrok koji je vrlo bitan, no u hrvatskim objektima su njegove mogućnosti vrlo slabo iskorištene, dok u inozemstvu posluje veliki broj specijaliziranih objekata koji nude upravo zajutrak. S toga je vrlo važno i gostima svih objekata koji pružaju uslugu doručka, osigurati jedinstveni nutricionistički obrok s odmjerenom dozom istarskog karaktera, koja opisuje blagodat istarskog poluotoka. Tematika ove specijalizirane radionice po prvi puta se obrađuje te je ona rezultat istraživanja potreba ugostiteljskog sektora, koje je pokazalo kako su chefovima i ugostiteljima potrebne svježe ideje u kreiranju jednostavnih slanih jela za zajutrak.  Polaznici ove radionice dobiti će uvid u različite načine pripreme slanih jela, koja kreiraju dodatnu ponudu različitih vrsta ugostiteljskih objekata.

Cijena radionice po osobi: 1.300,00 kn

Robert Perić

Robert Perić

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite