2022 - Proljetni ciklus

Kreativna gastronomija Tomaža Kavčića

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
02.05.2022. - 02.05.2022. 12 Prijave završene
Kreativna gastronomija Tomaža Kavčića

DATUM USKORO U NAJAVI!

Chef Tomaž Kavčič četvrta je generacija vlasnika gostionice “Pri Lojzetu”, koja se preselila u Zemono dvorac 1997. godine. Dvorac je smješten u Vipavskoj dolini, metaforički nazvanoj „slovenska Venecija“, koja je okružena brojnim prirodnim i kulturnim znamenitostima. Filozofiju rada crpi upravo iz prirode kojom je okružen  te zbog tog razloga gostima nudi lokalnu i sezonsku hranu na križanju mediteranskog, alpskog i dinarskog te germanskog, latinskog i slavenskog svijeta. Njegova definicija kuhanja jest baziranje pripreme na jednom osnovnom sastojku, njegova obrada, pritom pazeći da ne izgubi srž te namirnice te posluživanje gosta tako da se vidi da je kuhar mislio na gosta. Jedini je slovenski pobjednik prestižne talijanske nagrade Zlatni kuhar (Cuoco d'oro), dobitnik je nagrade Sv. Fortunata, njegov restoran nagrađen je titulom najboljeg restorana u istočnoj i srednjoj Europi te ujedno i Michelinovom zvjezdicom.  Chef Tomaž je ujedno prvi i dugogodišnji predsjednik Slovenske sekcije The Jeunes Restaurateurs d'Europe i dobitnik Europske JRE nagrade za inovaciju 2017/2018. Radionica kreativne gastronomije, bit će prva edukacija koju će chef Tomaž Kavčić održati u Edukacijsko gastronomskom centru Istre i na kojoj će polaznicima predstaviti svoju filozofiju kuhanja i način rada, poštujući prije svega kvalitetne namirnice.

Cijena radionice po osobi: 2.000,00 kn

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite