Torte – novi trendovi

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
05.12.2022. - 05.12.2022. 12 Prijave završene
Torte – novi trendovi

Druga slastičarska radionica jesenskog ciklusa bazirat će se na novim trendovima u slastičarstvu po pitanju kreiranja modernih i kreativnih torti. Osoba sa širokim dijapazonom znanja u slastičarstvu, dugogodišnji predavač u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, ujedno i vrhunski slastičar i nositelj titule Maestro Choccolatier, vodit će radionicu kreiranja kreativnih torti. Teorija, tehnika i realizacija različitih torti za slastičarstvo s fokusom na najsuvremenije tehnike pripreme i obrade krema, biskvita, čokolade, glazura s posebnim naglaskom na novitete po pitanju oblika, boja i punjenja. Slastičar Robert Perić na radionici će vrlo kreativno i trendovski pripremati torte inovativnih kombinacija, ne zanemarujući postulate skladištenja i čuvanja gotovog proizvoda. U skladu s konceptom Edukacijsko gastronomskog centra, pomicanje granica i stvaranje novih trendova, vrijednosti su koje se temelje na kontinuiranim edukacijama i usavršavanjima. Ova radionica namijenjena je slastičarima ali i kuharima koji su spremni na nove izazove u kreiranju pravih umjetničkih djela.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 12:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 1.600,00 kn

Robert Perić

Robert Perić

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite