2022 - Jesenski ciklus
Maruni i gljive - sezonske namirnice visoke kuhinje
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
22.11.2022. - 22.11.2022. | 12 | Prijave završene |
![Maruni i gljive - sezonske namirnice visoke kuhinje Maruni i gljive - sezonske namirnice visoke kuhinje](/site_media/media/filer_public_thumbnails/filer_public/7b/80/7b809ec5-72ec-4627-85e5-341c801684df/10_gljive_i_maruni_deni_srdoc.png__730x0_q92_crop_subsampling-2_upscale.png)
Maruni i gljive svakako su namirnice sezonskog karaktera o čemu ovisi njihova dostupnost. Kako od svježih lokalnih plodova učiniti ili oplemeniti vrhunska jela, te na koji način adekvatno konzervirati i uskladištiti namirnicu koja ima kratki rok branja, tema je radionice koju će voditi chef Deni Srdoč. Chef Deni u svom kuharskom zanatu vrlo rano je spoznao kako su tradicija i lokalne namirnice jedan od glavnih temelja gastronomije te se upravo to očituje u njegovu radu koji je prepoznat i nagrađen Michelinovim zvjezdicama u dva restorana. Poznat je kao najmlađi Michelinov kuhar u Hrvatskoj te trenutno radi kao chef restorana Nebo u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa Deni Srdoč. U oba restorana koja je zajedno sa svojim kuharskim timom okrunio Michelinovom zvjezdicom, chef Deni je ostao vjeran lokalnom proizvodu pa tako i marunima i gljivama koje redovito uvrštava u svoje jelovnike. Na ovoj radionici, polaznici će dobiti smjer u kreiranju vlastitih sezonskih jelovnika baziranih na jesenskim sezonskim namirnicama.
Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.
Početak radionice: 09:00 h
Trajanje: 6-8h
Cijena radionice po osobi: 1.800,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|