Maruni i gljive - sezonske namirnice visoke kuhinje

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
22.11.2022. - 22.11.2022. 12 Prijave završene
Maruni i gljive - sezonske namirnice visoke kuhinje

Maruni i gljive svakako su namirnice sezonskog karaktera o čemu ovisi njihova dostupnost. Kako od svježih lokalnih plodova učiniti ili oplemeniti vrhunska jela, te na koji način adekvatno konzervirati i uskladištiti namirnicu koja ima kratki rok branja, tema je radionice koju će voditi chef Deni Srdoč. Chef Deni u svom kuharskom zanatu vrlo rano je spoznao kako su tradicija i lokalne namirnice jedan od glavnih temelja gastronomije te se upravo to očituje u njegovu radu koji je prepoznat i nagrađen Michelinovim zvjezdicama u dva restorana. Poznat je kao najmlađi Michelinov kuhar u Hrvatskoj te trenutno radi kao chef restorana Nebo u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa Deni Srdoč. U oba restorana koja je zajedno sa svojim kuharskim timom okrunio Michelinovom zvjezdicom, chef Deni je ostao vjeran lokalnom proizvodu pa tako i marunima i gljivama koje redovito uvrštava u svoje jelovnike. Na ovoj radionici, polaznici će dobiti smjer u kreiranju vlastitih sezonskih jelovnika baziranih na jesenskim sezonskim namirnicama.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 1.800,00 kn

Deni Srdoč

Deni Srdoč

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite