2020 - Jesenski ciklus

Kruh – neodvojiv dio jelovnika vrhunskih restorana

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
19.10.2020. - 19.10.2020. 12 Prijave završene
02.11.2020. - 02.11.2020. 12 Prijave završene
Kruh – neodvojiv dio jelovnika vrhunskih restorana

Prijeko potrebna tema za edukaciju jest upotreba kvalitetnog pekarskog proizvoda odnosno kruha u ponudi restorana, konoba, bistroa, hotela i ostalih ugostiteljskih objekata, te upravo će tematika kruha biti obrađena u jesenskom  ciklusu. Važna komponenta platforme za valorizaciju istarske gastronomije jest chef Robert Perić, koji će se u jesenskom ciklusu pozabaviti kruhom odnosno neodvojivim dijelom jelovnika vrhunskih restorana. U najjednostavnijoj definiciji kruh je namirnica dobivena od brašna, vode, soli i kvasca. No da baš i nije to tako jednostavno, chef Robert će prikazati polaznicima na radionici o kruhu na kojoj će osim o važnosti brašna za izradu kruha mnogo riječi biti i o kvascima, načinima miješanja kruha, temperaturama pečenja, kombiniranju s lokalnim namirnicama te o niz drugih detalja o tome kako pripremiti i personalizirati kruh za svoj ugostiteljski objekt.

Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn

 

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite