2022 - Proljetni ciklus
Mini slastice u modernom slastičarstvu
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
11.11.2022. - 11.11.2022. | 12 | Prijave završene |
Moderno slastičarstvo kao i gastronomija u neprestanom su razvoju te često pomiču granice koje je potrebno pratiti edukacijama i usavršavanjima. Upravo je ova radionica namijenjena slastičarima i kuharima koji se žele educirati i primjenjivati svoje znanje kreirajući nove, trendovske deserte. Radionica će biti održana pod vodstvom Roberta Perića, Maestra Choccolatiera i profesora slastičarstva s dugogodišnjim iskustvom u edukacijama na tematiku tradicionalnih slastičarskih tehnika u kreiranju modernih slastica lokalnog karaktera. Robert Perić, vrhunski slastičar, kao zadatak radionice postavio je dizajn i izradu modernih kolača i pojedinačnih slatkih porcija, korištenjem najnovijih tehnika i inovativnih završnih obrada. Vrlo važno je naglasiti da će se na radionici upotrebljavati lokalni proizvodi u izradi slastica. Kao iskusan slastičar, Robert Perić će na jednostavan način prenijeti ovu kompleksnu tematiku polaznicima te dati im ideje u kreiranju vlastitih mini slastica.
Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.
Početak radionice: 14:00 h
Trajanje: 6-8h
Cijena radionice po osobi: 1.600,00 kn
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|