Bijeli menu - riba list

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
08.11.2022. - 08.11.2022. 12 Prijave završene
30.11.2022. - 30.11.2022. 12 Prijave završene
Bijeli menu - riba list

Druga radionica riblje tematike u ovogodišnjem jesenskom ciklusu obrađivat će ribu list te će se predstavit sve specifičnosti njezine upotrebe u inovativnim ribljim jelima. Mentor predavač koji posjeduje vrlo široki spektar vještina i znanja u svezi gastronomske valorizacije specifičnih vrsta riba i morskih plodova te njihove maksimalne iskoristivosti, kao što je već svima nadaleko poznato je upravo chef David Skoko. Na radionici će chef David Skoko predstaviti kompletan kreativni jelovnik temeljen na listu odnosno švoji. List  je riba koja obitava na zapadnim obalama istarskog poluotoka te je svojevrsna ribarska delicija. Upravo zbog toga njena priprema i konzumacija ukorijenjene su u jelovnike istarskih obitelji ali i konoba i restorana. Švoja ima bijelo, vrlo čvrsto i ukusno meso i vrlo malo kostiju koje se lako čiste, stoga je popularna za pripremu kako tradicionalnih tako i vrlo modernih jela. Chef David Skoko fokusirat će se na kompletnu iskoristivost ribe kroz kreiranje jela za sve sljedove jelovnika.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 1.600,00 kn

David Skoko

David Skoko

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite