2022 - Jesenski ciklus

Gof, lica i strijelka - predatorske ribe u gastronomiji

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
31.10.2022. - 31.10.2022. 12 Prijave završene
Gof, lica i strijelka - predatorske ribe u gastronomiji

RADIONICA JE OTKAZANA! Uskoro više informacija o novom terminu.

U ovogodišnjem jesenskom ciklusu, chef Robert Perić voditi će vrlo zanimljivu radionicu valorizacije predatorskih riba u gastronomiji. Osim po slastičarskim tematikama, chef Robert Perić poznat je po valorizaciji poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, kojima se stvara dodana vrijednost u obliku kreativnih i autentičnih jela. Kao vrsni ribolovac vrlo je dobro upoznat s gastronomskim potencijalom ovih predatorskih riba te s mogućnošću kreiranja jedinstvenih jela od istih, koristeći pritom tradicionalne i moderne pristupe u njihovoj pripremi. Ovom radionicom želja je podići svijest o bioraznolikosti riba Jadranskog mora, posebice onih manje zastupljenih, o njihovoj ulozi u gastronomiji i mnogobrojnim mogućnostima koje su otvorene svim chefovima, odnosno onima koji se usude riskirati i ući u nepredvidive vode predatorskih ribljih vrsta. Specifičnost predatorskih riba u gastronomiji jest ta da različitim vrstama ugostiteljskih objekata, koji u svojim ponudama imaju riblja jela, omogućavaju osvježavanje ponude te mogućnost za zaintrigiraju goste svojim inovativnim jelima. Chef Robert Perić polaznicima će predstaviti specifičnosti predatorskih vrsta riba te pripremati kreativna jela na bazi gofa, lice i strijelke.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 12:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 1.600,00 kn

Robert Perić

Robert Perić

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite