2023 - Proljetni ciklus

Bestsellers Batelina

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
14.03.2023. - 14.03.2023. 12 Prijave završene
Bestsellers Batelina

Chef David Skoko potječe iz obitelji koja se ribarstvom bavi već četiri generacije te uspješno putem svoje konobe priprema i predstavlja inovativna i kreativna riblja jela. Konoba Batelina definirala je put chefa Davida te omogućila mu potpunu inovativnost u kreiranju ribljih jela na bazi dnevnih ulova te tako stvorila svojevrsni trend kojemu se svi gosti rado vraćaju. Poznat po posvećenosti ribljoj i morskoj tematici te potpunoj iskoristivosti namirnica u jelima, chef David Skoko u proljetnom ciklusu vodit će radionicu na kojoj će predstaviti najpoznatija jela njegove obiteljske konobe te zašto su upravo ona obilježila njegov rad.  Chef David Skoko nadaleko je poznat kao veliki kreativac, svjetski putnik i osoba koja je jako privržena lokalnom proizvodu. Upravo su ove odlike doprinijele njegovom osebujnom razvoju odnosno razvoju jedinstvenih jela koja krase ponudu Bateline. Svoje znanje temelji na svježim jutarnjim ulovima i tradicijskim ribljim jelima koje je naslijedio od svojih roditelja, na idejama i kreacijama koje je donio sa svojih putovanja, te na nemirnoj mašti koja neumorno stvara nova jela i kreira jelovnike temeljene na lokalnim proizvodima. Upravo će ova specifična radionica pružiti smjer chefovima ribljih restorana kako da diversificiraju svoju ponudu i kreiraju jednostavna jela, kojima će se gosti vraćati, baš kao i u Batelinu.   

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 220,00 EUR

David Skoko

David Skoko

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite