2023 - Proljetni ciklus

Izazovi klaoničke 5/4 u Michelinovoj gastronomiji

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
13.04.2023. - 13.04.2023. 12 Prijave završene
Izazovi klaoničke 5/4 u Michelinovoj gastronomiji

Peta klaonička četvrtina, često zbog neznanja tretirana kao otpad, izazov je kojeg se prihvatio chef Deni Srdoč, svojevremeno najmlađi Michelinov kuhar u Hrvatskoj. Deni Srdoč i dalje neumorno stvara i kreira u restoranu restorana Nebo u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, no izazovi 5/4 tema je u kojoj posebno uživa. Radionica koja u osnovi ima „no waste“ tematiku u realizaciji je edukacija u kojoj se posebna gastronomska vrijednost daje manje popularnim klaoničkim rezovima, a za koje je potrebno mnogo znanja i umijeća za njihovu pripremu, osobito u visokoj gastronomiji. U svome radu AZRRI već dugi niz godina pridaje izuzetnu pažnju maksimalnoj iskoristivosti namirnica u kreiranju jela uz minimiziranje stvaranja otpada od hrane, te chef Deni radionicom će dati potpuni doprinos ovoj prijeko potrebnoj edukaciji. Polaznici će ovom radionicom steći znanja i usavršiti vještine po pitanju gastronomske valorizacije manje poznatih klaoničkih rezova te dobiti ideje o pripremi samostalnih jela u svojoj kuhinji.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 240,00 EUR

Deni Srdoč

Deni Srdoč

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite