2023 - Proljetni ciklus

Kreativna gastronomija

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
03.04.2023. - 03.04.2023. 12 Prijave završene
Kreativna gastronomija

Jedan od noviteta Edukacijsko gastronomskog centra Istre, zasigurno je Braco Sanjin i njegovo gostovanje u didaktičkoj kuhinji. Chef Braco Sanjin osebujan je i kreativan kuhar, nagrađivani sudionik kuharskih natjecanja u zemlji i inozemstvu, predsjednik stručnog žirija velikog broja gastro izložbi, jedan od utemeljitelja Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija te sudionik brojnih projekata vezanih uz promociju hrvatske gastronomije. Chef Sanjin po mnogima je  jedan je od najtalentiranijih i tehnički najkompetentnijih dalmatinskih chefova, no ono što ga ponajviše ističe jest njegova posvećenost reinterpretaciji davno zaboravljenih i podcijenjenih namirnica. Kao specijalist mediteranske kuhinje posjeduje međunarodno iskustvo od pet godina rada u Madonni di Campiglio u hotelu Ariston te nakon toga preuzima restoran Kadena u Splitu, u kojem ostaje 10 godina te naposljetku otvara konobu Griblja s chefom Ivanom Pažaninom. Polaznici ove radionice zasigurno će steći vještine i znanja u svezi korištenja lokalnih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u kreativnoj ribljoj gastronomiji te dobiti ideje za kreiranje vlastitih modernih inačica jela. Na ovoj radionici, chef Braco Sanjin predstavit će svoju kreativnu gastronomiju a zasigurno i dio ponude konobe Griblja u Sukošanu.

Prijavu na radionicu moguće je poslati najkasnije dan prije početka radionice zbog ažuriranja prijava te pravodobnog informiranja prijavljenih polaznika.

Početak radionice: 09:00 h

Trajanje: 6-8h

Cijena radionice po osobi: 240,00 EUR

 

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite