2023 - Jesenski ciklus
Priska Thuring - Šafran, najskuplji začin na svijetu iz Istre i Opg Černjeka
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
18.10.2023. - 18.10.2023. | 12 | Prijave završene |
![Priska Thuring - Šafran, najskuplji začin na svijetu iz Istre i Opg Černjeka Priska Thuring - Šafran, najskuplji začin na svijetu iz Istre i Opg Černjeka](/site_media/media/filer_public_thumbnails/filer_public/db/b1/dbb1f893-6903-4513-aa95-cd0a96dcde04/37.jpg__730x0_q92_crop_subsampling-2_upscale.jpg)
Priska Thuring je veliko ime hrvatske gastro scene koja unosi svoj pečat u svaki angažman kojeg se prihvati. Za takvo što nema priručnika, ali morate biti vješti i suvereno vladati tehnikama te da ste jednako okretni u velikim hotelskim sustavima i neformalnim restoranima s konceptom farm to table. Uz Priskinu kulinarsku radionicu u Staroj školi, dio programa rezerviran je i za terensku nastavu na polju OPG Černjeka i berbu šafrana. Potpuno je jasno da se radi o skupocjenom začinu kojeg treba koristiti odgovorno i dozirano, a Priska će otkriti ljepotu njegovih budućnosti van ustaljenih klasika poput milanskog rižota i bouillabaissea. Ovo je doista jedinstvena prilika učiti u prelijepom ambijentu od najboljih.
Radionica kreće na terenu kod OPG Černjeka s branjem šafrana a nakon toga se ide u restoran Stara škola.
Radionica počinje u 09:00 h. Cijena radionice je 240,00 EUR. Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%.
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|