Robert Perić - „Verrines“ deserti u čašicama

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
24.10.2023. - 24.10.2023. - Prijave završene
Robert Perić - „Verrines“ deserti u čašicama

Kako kvalitetno koncipirati slatki dio u cateringu ili na bilo kojem događanju? Koje kreme su pogodne za višesatno stajanje u staklenim čašama? Koji deserti dobro izgledaju u minijaturnim varijantama i kako atraktivno napraviti slastice za velik broj ljudi prezentirat će Robert Perić. Bilo kakva organizacija događaja zahtjeva i pripremu hrane koja je kasnije predmet razgovora, ali i preporuka koje mogu dovesti do novih poslovnih angažmana. Kako kvalitetno vladati segmentom slatkih minijatura u staklenim čašama (verrines) i kako ovladati količinama da imate što manje financijskog gubitka u smislu viška namirnica saznajte na ovoj radionici Roberta Perića.

Radionica počinje u 11:00 h. Cijena radionice je 220,00 EUR. Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%.

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite