2020 - Jesenski ciklus

Krostate iz peći – priprema i tehnike pečenja

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
26.10.2020. - 26.10.2020. 12 Prijave završene
Krostate iz peći – priprema i tehnike pečenja

Maestro Choccolatier Robert Perić, vrhunski slastičar s dugogodišnjim iskustvom ali nadasve pobornik kreativnog slastičarstva s naglaskom na lokalne namirnice, u jesenskom ciklusu obradit će tematiku krostata iz peći. Krostata je pravi talijanski klasični kolač s dugom prošlošću, kojeg se tradicionalno serviralo na svim blagdanskim stolovima, a danas se u mnogo različitih varijanti proširio diljem svijeta. No što je prava izvorna krostata, na koji se način priprema i kojim se nadjevima puni, te na kraju i neke izvedenice izvorne krostate, Maestro Choccolatier Robert Perić prezentirat će polaznicima ove radionice. Poznat po svojem izuzetnom znanju u pripremi vrhunskih slastica te stečenom iskustvu upravo u pripremi krostati, polaznici će s chefom Robertom sudjelovati u pripremi slastica te tako najbolje nadopuniti svoje znanje o krostatama te dobiti ideje u kreiranju vlastitih.

Cijena radionice po osobi: 1.200,00 kn

Robert Perić

Robert Perić

Predavač

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite