Annamaria Kolić - Temelji istarske gastronomije na ENGLESKOM JEZIKU

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
27.11.2023. - 27.11.2023. - Prijave završene
Annamaria Kolić - Temelji istarske gastronomije na ENGLESKOM JEZIKU

Annamaria Kolić diplomirala je vinarstvo u Poreču zatim otišla u jedan od najcjenjenijih kulinarskih instituta na svijetu ispolirati svoje znanje – Culinary Institute of Amerika. Nedavno je sa suprugom Ivorom preuzela konobu Alla Beccaccia i odmah su uveli promjene od kojih bi mnogi zazirali jer igraju na „sigurno“. Što je temelj istarske gastronomije? Zašto klasici poput istarske maneštre od bobići ne mogu biti na karti cijele godine i koliko treba riskirati za napredak ispričat će Annamaria. Radionica će se održavati na engleskom jeziku jer smatramo da moramo ponuditi kvalitetnu edukaciju stranim zaposlenicima u ugostiteljstvu na pozicijama od pomoćnog osoblja do glavnih kuhara kako bi dobili uvid u kulturu, nasljeđe, vrijednosti, a kasnije i tehnike.

Radionica počinje u 09:00 h. Cijena radionice je 220,00 EUR. Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite