2024 - Proljetni ciklus
Pâte à choux – slastičarska radionica – Robert Perić
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
19.03.2024. - 19.03.2024. | - | Prijava |
![Pâte à choux – slastičarska radionica – Robert Perić Pâte à choux – slastičarska radionica – Robert Perić](/site_media/media/filer_public_thumbnails/filer_public/eb/7c/eb7c4b96-56b8-4f35-8bb2-0dab86c8b4d3/4_robert_peric_spaleta.png__730x0_q92_crop_subsampling-2_upscale.png)
Pâte à choux (izgovara se pat-a-shoo) je francuska vrsta tijesta koja se koristi za pripremu različitih peciva, poput profiterola, eklaira, i drugih kolača. Ovo tijesto je posebno po svojoj jedinstvenoj teksturi i sposobnosti da se napuhava tijekom pečenja, stvarajući prozračne i lagane poslastice. Na ovoj radionici chef Robert Perić uvesti će polaznike u sve tajne ovog vrhunskog tijesta koje se u načelu priprema od vrlo jednostavnih sastojaka: vodu, maslac, brašno i jaja. Robert Perić pobrinuti će se da polaznicima pokaže sve korake pripreme Pâte à choux tijesta te načine za postizanje njegove vrhunske konzistencije. Također, na radionici će se pokazati vještina oblikovanja različitih veličina i formi tijesta ta kombiniranje raznih filova i ukrašavanje slastica. Uz diskusiju i savjete u prezentaciji i dekoraciji slastica od ovog tijesta, uloga radionice je da potakne polaznike u kreiranju nekih novih i interesantnih slastica na bazi Pâte à choux tijesta te da inspirira polaznike u kreiranju vlastitih novih recepata.
Cijena radionice iznosi 220,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%).
Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
19.03.2024. - 19.03.2024. | - | Prijava |