2024 - Proljetni ciklus

Slastičarske kreme, savršenstvo slatkih tekstura – Robert Perić

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
26.03.2024. - 26.03.2024. - Prijava
Slastičarske kreme, savršenstvo slatkih tekstura  – Robert Perić

Slastičarske kreme predstavljaju raznovrsnu skupinu sastojaka koje se koriste za dodavanje bogatstva, glatkoće i različitih okusa slasticama. Krema može biti ključni sastojak u mnogim slasticama, dodajući teksturu, aromu i estetsku privlačnost. Slastičarske kreme predstavljaju ključnu komponentu u stvaranju raznolikih i ukusnih slastica. Kombinacijom različitih vrsta krema postižu se jedinstvene okusi i teksture u tradicionalnim i kreativnim desertima. Chef Robert Perić ovu radionicu dizajnirao je na način da se polaznici upoznaju sa raznolikošću slastičarskih krema i njihovim sastojcima. Na radionici će se pripremati klasične slastičarske kreme uz savijete za postizanje idealne konzistencije i teksture, eksperimentirati će se sa različitim aromama i kreirati personalizirane kreme sukladno ideji Roberta Perića. Radionica će razmatrati primjene krema u različitim desertima, poput torti, kolača, macaronsa i tartova kao i rad na kombiniranju različitih krema u jednom desertu. Vrijednost ove radionice svakako je i u kreativnom aspektu i mogućnosti unaprjeđenja vlastite desertne karte. 

 

Cijena radionice iznosi 220,00 EUR (Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%)

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
26.03.2024. - 26.03.2024. - Prijava

Podijelite