Uspješan završetak jesenskog ciklusa edukacijsko-kuharskih radionica i cijelokupne 2019. godine
U studenom i prosincu lanjske godine Agencija za ruralni razvoj Istre organizirala je novi krug kuharskih tečajeva u Edukacijskom gastronomskom centru Istre, koje su vodili neki od zaista najvažnijih hrvatskih chefova. Riječ je, među ostalima, o Jeffreyu Velli, glavnom chefu rovinjskog restorana Cap Aureo i o Deniju Srdoču, glavnom chefu Drage di Lovrana, jedinog kvarnerskog restorana s Michelinovom zvjezdicom.
Ovogodišnjim jesenskim ciklusom pokazalo se kako je kontinuirana edukacija ljudskih potencijala sektora ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma nužna te kako se pokazuju rezultati rada koje provodi AZRRI kao poveznica između privatnog i javnog sektora u području poljoprivrede, turizma i gastronomije.
Pročitajte zanimljivi osvrt na jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica 2019. godine, objavljen od strane portala Kult Plave Kamenice u nastavku.
Poveznica