Uspješan završetak jesenskog ciklusa edukacijsko-kuharskih radionica i cijelokupne 2019. godine

Uspješan završetak jesenskog ciklusa edukacijsko-kuharskih radionica i cijelokupne 2019. godine
AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre snažno je završila 2019. godinu, čak 280 ljudi iz domaće restoranske i hotelske industrije polazilo je kuharske tečajeve.
 

U studenom i prosincu lanjske godine Agencija za ruralni razvoj Istre organizirala je novi krug kuharskih tečajeva u Edukacijskom gastronomskom centru Istre, koje su vodili neki od zaista najvažnijih hrvatskih chefova. Riječ je, među ostalima, o Jeffreyu Velli, glavnom chefu rovinjskog restorana Cap Aureo i o Deniju Srdoču, glavnom chefu Drage di Lovrana, jedinog kvarnerskog restorana s Michelinovom zvjezdicom.

Ovogodišnjim jesenskim ciklusom pokazalo se kako je kontinuirana edukacija ljudskih potencijala sektora ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma nužna te kako se pokazuju rezultati rada koje provodi AZRRI kao poveznica između privatnog i javnog sektora u području poljoprivrede, turizma i gastronomije.

Pročitajte zanimljivi osvrt na jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica 2019. godine,  objavljen od strane portala Kult Plave Kamenice u nastavku.

Poveznica

Podijelite