Predstavljen jesenski ciklus gastronomskih radionica AZRRI-ja

Predstavljen jesenski ciklus gastronomskih radionica AZRRI-ja

Jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica za ugostitelje predstavljen je u Obrtničkoj komori Istarske županije.

Dosadašnje su polučile velik interes ugostitelja, pa je i sadržaj radionica širi. Sve je rečeno na konferenciji za novinare Obrtničke komore u Puli. Šesta godina radionica, više od tisuću polaznika, a interes je sve veći. To je potvrda da smo na pravom putu, rekao je, tijekom predstavljanja ovog edukativnog projekta, direktor Agencije za ruralni razvoj Istra AZRRI-ja Igor Merlić. Važan motiv dolaska u destinaciju je gastronomija. Istra se brendira i na dobrom je putu za kvalitetnije i goste bolje platežne moći. Vrsni kuhari i predavači pokazat će i naučiti polaznike kuharske tehnike i vještine s ciljem valorizacije poljoprivredno-prehrambenih proizvoda i usavršavanja ugostiteljskih i kuharskih kapaciteta.

Voditelj edukacijsko-kuharskih radionica za ugostitelje Edmondo Šuran predstavio je jesenski program rada. Među voditeljima radionica su već poznata i nova imena vrha naše i međunarodne gastronomije. Među njima su Petra Jelenić, Deni Srdoč, Jeffrey Vela, David Skoko, Robert Perić, Marina Gaši, Fabrizio Vežnaver i Goran Kočiš.

Više informacija potražite ovdje .

Podijelite