Najavljen skori početak jesenskog ciklusa radionica 2021. godine

Najavljen skori početak jesenskog ciklusa radionica 2021. godine

U loklalnim novinama Glas Istre objavljen je članak o nadolazećem jesenskom ciklusu edukacijsko-kuharskih radionica 2021. godine koji će se održavati kroz mjesece listopad i studeni.

Od osnutka Edukacijsko gastronomskog centra Istre, proveden je impozantan broj radionica s tematikama tradicionalne i moderne gastronomije, čime se održava kontinuitet u edukaciji ljudskih potencijala turističko-ugostiteljskog sektora i posljedično pridonosi povećanju kapaciteta i poboljšanju kuharskih kompetencija. Uz hvalevrijednu podršku Istarske županije i ostalih važnih partnera projekta, najavljen je jesenski ciklus kuharskih radionica, koji će biti u znaku suvremenih i originalnih tema, osmišljenih u suradnji s poznatim hrvatskim chefovima i uslužnim djelatnicima. Važno je naglasiti kako su prijave polaznicima pojednostavljene te se putem online obrasca mogu prijaviti - https://egci.azrri.hr.

Jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica započeti će krajem listopada te će se odvijati tijekom mjeseca studenog i prosinca 2021. godine. Sve informacije o edukacijama moći će se pronaći na službenim stranicama Agencije za ruralni razvoj Istre te Edukacijsko gastronomskog centra Istre.

Cijeli članak pročitajte u nastavku.

GI_1.str.pdf (pdf, 3,9 MB)
GI_2.str.pdf (pdf, 1,3 MB)

Podijelite