David Skoko - Što još moramo znati o plavoj ribi

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se
20.11.2023. - 20.11.2023. - Prijave završene
David Skoko - Što još moramo znati o plavoj ribi

Mislili ste da o plavoj ribi znate sve? David Skoko razuvjerit će vas po stoti put. Kreativni um ovog velikog kuhara radi nevjerojatne stvari od ribe, a polaznike naših radionica uči već nekoliko godina. Kako kvalitetno obaviti pripremu u restoranu? Zašto još uvijek živi bauk da je plavu ribu teško čistiti? Kako plavu ribu pripremiti da bude jednostavna za konzumaciju i to za nekoliko različitih kategorija restorana naučite uz Davida Skoku. Uz osobna iskustva, poneki recept i korisne alate nadogradite svoje znanje uz velikog majstora.

Radionica počinje u 09:00 h. Cijena radionice je 220,00 EUR. Cijena za istarske ugostitelje subvencionirana je u iznosu od 50%

Datumi održavanja Broj polaznika Prijavite se

Podijelite