Mobile menu logo
  • Prijava na radionice
  • Edukacija
    • Radionice
    • Edukacijski moduli
    • Ciklusi edukacijsko-kuharskih radionica
    • Predavači i chefovi mentori radionica
  • Autohtoni proizvodi
  • Doživljaji EGCI
    • Cooking class za zaljubljenike u istarsku gastronomiju
    • Od farme do stola
  • Suradnja
  • EU projekti
    • EU projekti u provedbi
    • Provedeni EU projekti
  • Okusi Istre
  • O nama
  • Novosti
  • Mediji
  • Kontakt
  • hr
  • en
Logo
  • O nama
  • Novosti
  • Mediji
  • Kontakt
  • Prijava na radionice
  • hr
  • en
  • Edukacija
    • Radionice
    • Edukacijski moduli
    • Ciklusi edukacijsko-kuharskih radionica
    • Predavači i chefovi mentori radionica
  • Autohtoni proizvodi
  • Doživljaji EGCI
    • Cooking class za zaljubljenike u istarsku gastronomiju
    • Od farme do stola
  • Suradnja
  • EU projekti
    • EU projekti u provedbi
    • Provedeni EU projekti
  • Okusi Istre

Fotografije

2022. godina

Proljetni ciklus 2022. godine
Jesenski ciklus 2022. godine

2021. godina

Proljetni ciklus 2021. godine
Jesenski ciklus 2021. godine

2020. godina

Jesenski ciklus 2020. godine

2019. godina

Proljetni ciklus 2019. godine
Jesenski ciklus 2019. godine

2018. godina

Proljetni ciklus 2018. godine
Jesenski ciklus 2018. godine

2017. godina

Proljetni ciklus 2017. godine
Jesenski ciklus 2017. godine

2016. godina

Jesenski ciklus 2016. godine

Kalendar

06.05.2025. - 06.05.2025.

2025 - Proljetni ciklus

Goran Kočiš: Boškarin i crna slavonska svinja, gastronomske ikone Hrvatske

Dvije autohtone pasmine, boškarin i crna slavonska svinja, odražavaju bogatstvo hrvatskog podneblja i utjelovljuju stoljetnu …

Više informacija
Vidi sve radionice

Multimedija

BROŠURE
VIDEO
FOTOGRAFIJE
Logo
Adresa

Gortanov brijeg 1
52000 Pazin
Kako do nas

Kontakt

+385 (0)52 351 596
edukacije@azrri.hr

Autorska prava Edukacijski gastronomski centar Istre ©2025. - Sva prava pridržana