2025 - Proljetni ciklus
2025 - Proljetni ciklus
2025 - Proljetni ciklus
ZATVORENE PRIJAVE: Maša Salopek: Redefiniranje slatkog: Povrće u vrhunskim desertima
Ponekad najbolji deserti dolaze iz neočekivanih kombinacija. Na ovoj ekskluzivnoj radionici, Maša Salopek, dobitnica nagrade The Best Chef Pastry Award …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
28.04.2025. - 28.04.2025. | - | Prijave završene |
2025 - Proljetni ciklus
Goran Kočiš: Boškarin i crna slavonska svinja, gastronomske ikone Hrvatske
Dvije autohtone pasmine, boškarin i crna slavonska svinja, odražavaju bogatstvo hrvatskog podneblja i utjelovljuju stoljetnu tradiciju uzgoja. Njihovo meso nosi …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
22.04.2025. - 22.04.2025. | - | Prijave završene |
06.05.2025. - 06.05.2025. | - | Prijava |
2025 - Proljetni ciklus
Bernard Korak: Kreativnost bez kompromisa: održiva gastronomija
Pridružite se ekskluzivnoj radionici pod vodstvom chefa Bernarda Koraka, vizionara hrvatske gastronomije čiji je restoran Korak na Plešivici ovjenčan prestižnom …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
14.04.2025. - 14.04.2025. | - | Prijave završene |
05.05.2025. - 05.05.2025. | - | Prijave završene |
2025 - Proljetni ciklus
Blanka Siničić Pulić: Senzorika mesa za kuhare: Kako prepoznati odlike vrhunskog mesa
Meso je srce svakog vrhunskog jela – njegova kvaliteta i organoleptičke osobine ključni su za stvaranje nezaboravnog kulinarskog doživljaja. Na …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
08.04.2025. - 08.04.2025. | - | Prijave završene |
2025 - Proljetni ciklus
Robert Perić: Zašto je talijanska tjestenina najbolja na svijetu
Talijanska tjestenina nije samo jelo – to je tradicija, umjetnost i umijeće koje zahtijeva preciznost i strast. Na ovoj radionici …Datumi održavanja | Broj polaznika | Prijavite se |
---|---|---|
07.04.2025. - 07.04.2025. | - | Prijave završene |